Hotel CoronaHotel Corona

Termeni si conditii

S.C. COM PRODALIMENT  S.R.L  proprietara Hotelului Corona isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului S.C. COM PRODALIMENT S.R.L​.

S.C. COM PRODALIMENT  S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

 

2. Drepturile utilizatorului

S.C. COM PRODALIMENT S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, fara acordul scris al S.C. COM PRODALIMENT  S.R.L​.

 3. Securitatea datelor personale

S.C. COM PRODALIMENT  S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inregistrarea datelor este facuta doar in scopul autorizat de utilizator: onorarea rezervarilor, informarea despre noutati si ofertele speciale (cu consimtamantul prealabil al clientilor).

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

S.C. COM PRODALIMENT S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

4. Copyright

Intregul continut al site-ului S.C. COM PRODALIMENT S.R.L – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. COM PRODALIMENT S.R.L si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C.COM PRODALIMENT S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5.Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit la Hotel Corona doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. S.C. COM PRODALIMENT S.R.L poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, S.C. COM PRODALIMENT  S.R.L poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin S.C. COM PRODALIMENT S.R.L si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

 

6. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. COM PRODALIMENT S.R.L​. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. COM PRODALIMENT  S.R.L si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.